Systembolaget

Nu har vi skapat en ny möjlighet att få smaka på vår öl, ta hem din Growler/flaska.

Det är nära nog som att gå ner till din Pub med din Growler/flaska och därifrån ta med ölen hem. Nu blir det att gå till Puben/Bryggeriet Ångkvarn och lämna in flaskan, sen till Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A i Uppsala, för att hämta och lösa ut din förfrågan/beställning med öl på Growler/flaska. Längst ner på sidan finns en beskrivning på hur en beställning går till!

Priser är beräknat för leverans till Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A, då det är den butiken vi levererar till. Vår tanke är Growler och vi levererar endast till fots.

Hållbarheten för ölen och för att Growler/flaskan ska kunna återanvändas krävs det en högkvalitativ flaska. Growler/flaskan löses ut från oss för 40kr per flaska, vill ni så går att lämna tillbaka flaskan och få panten/pengarna tillbaka.

När man tycker man fått nog av Bryggeriet Ångkvarns öl så sker återlämningen till Grand Hotell Hörnan, notera ert kvitto/referensnummer med flaskan/flaskorna om/när pengarna ska betalas åter, annars inte.

Panten betalar man antingen på vår webbshop, eller via swish: 123 691 691 0 – Bryggeriet Ångkvarn. Uppge vid beställning på systembolagets privatimport, utan pant kan vi inte leverera. Detta gör man innan privatimporten på systembolaget.

Vecka för vecka skriver vi på den här sidan om vilka öl som är aktuella att beställa, ni går in på privatimport och loggar in på ert konto eller skapar ett konto om det är första gången. När ni beställer kan produkt-numret nedan med fördel användas.

Vill ni läsa mer om att beställa/importera privat på systembolaget så finns mer att läsa här: systembolagets privatimport sida

Välj leverans alternativet butik: Dragarbrunnsgatan 48A
Vid valen varugrupp, volym och förpackning så kommer vad du än väljer en 1 liters Growler/flaska att levereras.

Produkter aktuella för leverans just nu: ser du säkrast under fliken våra öl

Beställa öl från Bryggeriet Ångkvarn

1. Beställ och betala för 1L flaskor HÄR eller swisha 123 691 691 0 (Bryggeriet Ångkvarn)
2. Logga in på privatimport på Systembolaget: Privatimport
3. Ange Bryggeriet Ångkvarn som leverantör.
4. Notera vilka öl du vill beställa och följ sedan anvisningarna på Systembolagets sida för beställning av privatimport. Följande behöver anges:

Dryckens namn

  • Varugrupp (Öl)
  • Antal (antalet 1L flaskor)
  • Volym (flaskans volym i ml 1000)
  • Förpackning (Flaska)
  • För pant vid valfri information 0/500 tecken: ordernummer vid webb betalning, eller mobilnummer vid swishbetalning 123 691 691 0
  • Därefter tryck på knappen ”Lägg till drycken”.


5. När du lagt till alla öl du vill beställa tryck på gröna knappen ”Nästa” längst ner till höger.
6. Välj butik ”Dragarbrunnsgatan 48 A
7. Bocka i rutan för ”Jag godkänner Systembolagets allmänna villkor och privatimportsvillkor ”
8. Tryck på knappen ”Skicka”
När detta är gjort är beställningen lagd.