Välkommen
Här på bryggeriet tycker vi att maten är lika viktig som ölen vi brygger. Öl & mat är djupt rotat i Sveriges matkultur. Tillsammans blir det en matupplevelse som är oemotståndlig. Hos oss hyllar vi det svenska moderna köket med influenser från hela världen. Vi använder lokala råvaror så som Kiplingeberg Vilt samt handplockade bär & svampar från uppländska skogar.
Lunch serveras fredagar & lördagar från 12.00 till 14.30
Kaffe eller te ingår.
167:-
Vecka 10
Charkuterier serveras med marinerad cheddarost, oliver & fröknäcke.
Coq au vin på kycklingklubba. Serveras med rostad potatis.
Reuben sandwich med oxbringa, surkål, russiandressing & emmentaler.
Serveras med pommes frites & aioli. Går att få vegetarisk med halloumi.
Vecka 11
Charkuterier serveras med marinerad cheddarost, oliver & fröknäcke.
Torsk serveras med risotto & fänkåls sallad.
Reuben sandwich med oxbringa, surkål, russiandressing & emmentaler.
Serveras med pommes frites & aioli. Går att få vegetarisk med halloumi.
Vecka 12
Loaded fries toppad med långbakad chilikryddad högrev, chipotle hot sauce, lime dressing & smält ost.
Hjortskavsgryta serveras med potatispuré & rårörda lingon.
Reuben sandwich med oxbringa, surkål, russiandressing & emmentaler.
Serveras med pommes frites & aioli. Går att få vegetarisk med halloumi.
Snacks
Salta jordnötter, chilimix eller salta mandlar 43:-, chips salta, gräddfil eller grill 43:-,
marinerad cheddarost 59:-, marinerade oliver 49:-, ölkorv 59:-.
Barn under 13 år, mindre rätter reducerat pris med 33%.
Vid allergier prata med våra medarbetare.